Een klievende roman

Schrijver:
Titel: Een klievende roman
ISBN: 9789045702858
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 26 exemplaren
Prijs: € 9,60 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Deze bundel essays verscheen n.a.v. de jubileumeditie* van 'Opwaaiende zomerjurken' (1979) van Oek de Jong (1952). Is die roman een generatieboek, de uitdrukking van een tijdsgevoel? Heeft het de lezer dertig jaar (en 36 drukken!) na verschijnen nog steeds iets te zeggen? De verschillende benaderingen leveren een interessante bundel op. De roman was voor Maria Vlaar een troostrijke ervaring, Annie van den Oever geeft een kritische posthistorische terugblik op de literaire kritieken bij verschijnen, Jaap Goedegebuure bespreekt het thema: het onophoudelijke verlangen naar eenheid, Edwin Mortier zoekt naar zijn leeservaringen met het boek en Bart Vervaecks zeer uitvoerige bijdrage handelt over de positionering van Oek de Jong in de literaire stromingen. De bundel besluit met een interview uit 1979 van Willem Jan Otten met Oek de Jong. In alle bijdragen valt op dat Oek de Jongs boek een 'drempelboek' is, een boek geschreven tussen traditie en modernisme. Het perspectief van de essayist bepaalt de nauwkeuriger typering. Verhelderende essays. Met complete bibliografie van De Jongs werk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Een klievende roman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.