Kesseler-van der Klauw, A. - Niet Zomaar Een Dak

Schrijver:
Titel: Niet Zomaar Een Dak
ISBN: 9789021665276
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 13,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Wat maakt een gezin tot meer dan een groep onder één dak levende, grote en kleine individuen? An Kesseler, samenstelster van succesvolle bloemlezingen als De feesten van het jaar en Het grote opa- en omaboek, ging voor deze bundel op zoek naar verhalen en gedichten die de essentie van het gezin weerspiegelen. Ze putte uit een rijke bron: de (jeugd)literatuur van de afgelopen decennia. Van Jaap ter Haar tot Selma Noort, van Astrid Lindgren tot Jacques Vriens, van Willem Wilmink tot Annie M.G. Schmidt en van Marianne Busser en Ron Schröder tot Carry Slee.

Onderwerpen als het ontstaan van een gezin, broertje/zusje erbij, feesten en rituelen, en het doorgeven van waarden passeren de revue, en ook andere samenlevingsvormen komen aan de orde. An Kesseler schreef persoonlijke inleidingen bij de verschillende thema's, en Alex de Wolf maakte bij de verhalen en gedichten nieuwe pentekeningen.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kesseler-van der Klauw, A. - Niet Zomaar Een Dak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.