Het geheim van Carre

Schrijver:
Titel: Het geheim van Carre
ISBN: 9789020412369
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 19 exemplaren
Prijs: € 7,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Deze roman gaat over een bijna vergeten persoon uit de geschiedenis van het circus, en later het theater Carre: Isaac Schuitenvoerder. Hij is artiest en wordt op een gegeven moment 'ontdekt' door circusdirecteur Oscar Carre. Samen trekken ze Europa rond met een zeer succesvol circusprogramma. Na een tragisch ongeval waarbij de vrouw van Carre omkomt, glijdt Isaac (artiestennaam August de Domme) af in drank en waanideeen. Schuitenvoerder is een voorouder van de schrijver: de gebeurtenissen in het boek zijn voor een groot deel gebaseerd op bronnenonderzoek en slechts voor een deel fictie. Bronkhorst is reisjournalist voor onder meer Het Parool en Spits en debuteert met deze intrigerende roman over een enorm tot de verbeelding sprekende hoofdpersoon. Daarnaast geeft hij meteen een kijkje in de fascinerende wereld van circus en theater aan het eind van de negentiende eeuw. Normale druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Het geheim van Carre

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.