Bürger, Gottfried August - Smeekschrift van het papier aan de

Schrijver:
Titel: Smeekschrift van het papier aan de geleerden
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdamse Grafische School, z.j. [ca. 1973]
Bijzonderheden: Geniet in licht karton met flapjes. Ongepagineerd [20 pag.]. 19x12 cm staand. Met een sierkapitaal en 5 ilustraties in kleur.
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Het colophon vermeldt geen auteur. Het betreft echter de vertaling van Bittschrift des Papiers an die Gelehrten’, door Gottfried August Bürger, vooral bekend als de dichter van ‘Lenore’ en als bezorger van de beste editie van de avonturen van baron Von Münchhausen. Eerste publicatie van deze smeekbede in 1789 in ‘Philadelphia’ (waarschijnlijk een vals imprint). De vertaling uit het Duits is van C. Pels. Zeer puntig en verstandig pleidooi van het papier aan schrijvers voor bondigheid en stijl. ‘Laat slechts de besten en de ervarendsten schrijven; wijst de onmondigen en brekebenen terug van dit terrein.’ ‘Maakt van het schrijven geen beroep.’
Verder lezen

Ed Schilders & Co

Ed Schilders & Co uit Lage Mierde

Logo Ed Schilders & Co

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld of vernieuwd. Vragen over de onderwerpen van onze boeken zijn welkom en vrijblijvend. Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden in principe altijd met track en trace (on line posttarieven). Indien een andere wijze van verzending gewenst is, kan de koper dat verzoeken. Verzending geschiedt dan op risico van de koper.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bürger, Gottfried August - Smeekschrift van het papier aan de geleerden Bürger, Gottfried August - Smeekschrift van het papier aan de geleerden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ed Schilders & Co

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ed Schilders & Co
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ed Schilders & Co een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ed Schilders & Co vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ed Schilders & Co kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.