Nester, Mary Ann - AGILITY Hondentraining - Als Nieuw!

Schrijver:
Titel: AGILITY Hondentraining - Als Nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers - Utrecht 2008
Bijzonderheden: 2008, 208 blz., illustr. in kleur, orig. omslag ca. 21x17.5cm., In perfecte - als nieuw - staat!
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Mary Ann Nester. AGILITY HONDENTRAINING Complete gids voor uw trainings- en wedstrijd- vragen om hetsucces voor u en uw hond te garanderen, 208 blz., rijkgeillustreerd met afbeeldingen in kleur, origineel omslag ca. 21x17.5cm., Veltman Uitgevers Utrecht, 2008. Een als nieuw exemplaar van deze interessante, praktische en fraaie uitgave! Kzw8/+

Samenvatting: Bij behendigheid, ook wel agility genoemd, is het de bedoeling dat de hond zo snel en foutloos mogelijk een parcours aflegt met een aantal toestellen. De toestellen zijn verdeeld in (hoogte)sprongen, raakvlaktoestellen, doorgangen (zoals bijvoorbeeld de tunnel) en paaltjes. Een parcours bestaat uit maximaal 20 toestellen. Bij wedstrijden bepaalt de keurmeester hoe het parcours eruit ziet, dit is dus iedere keer anders. Ook worden in een parcours vaak ‘valstrikken’ ingebouwd, om hond en begeleider op het verkeerde been te zetten. De begeleider geeft zijn hond aanwijzingen, zowel verbaal als non-verbaal, maar mag de hond en de toestellen zelf niet aanraken. U zult bij behendigheid merken, dat wanneer de hond de fout in gaat, dit vrijwel altijd een gevolg is van de aanwijzingen van de begeleider. Mocht u al eerder een behendigheidstraining met uw hond gevolgd hebben dan weet u dat dit uitbundige pret is. Maar u zult dan ook weten dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. U komt problemen en frustraties tegen en een kleine vergissing kan het einde betekenen van veel werk. Wanhoop niet. Mary Ann Nester heeft deze teleurstellingen ook doorstaan en zij probeert aan de hand van dit boek antwoord te geven op de vele vragen die u hebt.

Recensie: Een vrolijk ogend, full color boek over de hondensport behendigheid. De auteur is in Engeland een bekendheid binnen deze sport. De veelheid aan foto's en cartoons maakt dit boek tot een heerlijk bladerboek, ook voor mensen die niet direct informatie over de behendigheidssport zoeken. De inhoud van de sport wordt tussen het vrolijke kijkwerk door deskundig besproken. Dit gebeurt voor een groot deel in de vraag- en antwoordvorm en dat leest erg gemakkelijk. Achterin enkele Nederlandse en Belgische adressen, verwijzingen naar enkele websites (onder meer van tijdschriften) en een register. Twee kolommen per pagina.

Willy Salemink
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nester, Mary Ann - AGILITY Hondentraining - Als Nieuw! Nester, Mary Ann - AGILITY Hondentraining - Als Nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.