Annemarie Bokma - Zwangerschapsyoga / Een werkboek

Schrijver:
Titel: Zwangerschapsyoga / Een werkboek
ISBN: 9789069633138
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1996 / 271pp / Paperback / In Goede tot Zeer Goede Staat
Prijs: € 16,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

'Zwangerschapsyoga' is een stimulerend boek dat zwangere vrouwen en hun partners begeleidt vanaf het allereerste stadium van de zwangerschap tot aan de eerste maanden na de kraamperiode. Hiermee is het een unicum op het gebied van zwangerschapsyoga-werkboeken.
Ook de invalshoek die de auteur heeft gekozen is enig in haar soort:
Annemarie Bokma-Nissen heeft de Kashmir-methode van Jean Rein geïntegreerd in reeds bestaande zwangerschapsyoga-oefeningen. De Kashmir-methode richt zich op de bewustwording van fysieke en emotionele spanningslagen in het lichaam, welke door het tastgevoel voelbaar worden gemaakt. Door de manier waarop de oefeningen zijn opgebouwd en door de aandacht waarmee ze uitgevoerd worden, ontstaat bij de zwangere en de partner een gevoel van ruimte waarin spanningen vanzelf kunnen oplossen. Uit deze ervaring ontwikkelen de ouders een zelfvertrouwen dat verder reikt dan alleen de zwangerschap; ze kunnen tot een nieuw inzicht komen in wie ze zijn en de manier waarop ze met hun leven omgaan. De oefeningen in dit boek worden stap-voor-stap beschreven, waardoor ze ook thuis door de zwangere vrouwen en hun partners gedaan. kunnen worden. Het boek kan als naslagwerk dienen voor ouders die zwangerschapsyoga-lessen volgen en is tevens voor zwangerschapsbegeleiders uit alle mogelijke disciplines een waardevolle aanvulling op en verdieping van hun kennis.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annemarie Bokma - Zwangerschapsyoga / Een werkboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.