Niwano , Nikkyô . [ isbn 9789063254803 ] 1419 - Hedendaags Bo

Schrijver:
Titel: Hedendaags Boeddhisme . ( Een moderne interpretatie van de Drievoudige Lotus Soetra . ) Het Sutra (religieus geschrift) van de Lotos van de Goede Wet is een oorspronkelijk Sanskriet-geschrift van het Mahayana-boeddhisme .
ISBN: 9789063254803
Uitgever: Servire , Utrecht . ( Er is wel in diverse bladzijden onderstreept en omcirkeld maar dun en niet storend goed te lezen . En er zitten een paar kleine vlekjes op de snedes . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in nette staat - 1419 - 2e dr 1996 - 770 p. - 1080 gr - 4,8 cm dik
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Het is zowel wijsgerig als literair van het allerhoogste belang. Het toegevoegde commentaar is hier en daar wat simpel, maar wel aanvaardbaar en het laat zich vlot lezen. Het is een beetje jammer dat de tekst van de sutra's zelf niet duidelijker van het commentaar is afgescheiden. De sutra's zijn hier aangeboden als de grondslag van de japanse Nichiren-school die vanaf haar stichting (13e eeuw) onboeddhistische trekken van nationalisme en intolerantie heeft getoond; velen menen dat de sekte nog altijd niet vrij is van agressiviteit. Niettemin: voor deze uitgave is deze dan wel op heel positieve wijze ingezet. Het boek is mooi en goed verzorgd uitgegeven. Peter Stoops heeft de omvangrijke tekst vertaald in een vlekkeloos, goed klinkend en in de sutra-teksten ook mooi Nederlands.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Niwano , Nikkyô . [ isbn 9789063254803 ]  1419 - Hedendaags Boeddhisme . ( Een moderne interpretatie van de Drievoudige Lotus Soetra . )  Het Sutra (religieus geschrift) van de Lotos van de Goede Wet is een oorspronkelijk Sanskriet-geschrift van het Mahayana-boeddhisme .

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.