Hoppen, Stephanie en Simon Upton - Aan de muur. Kunst kiezen, i

Schrijver:
Titel: Aan de muur. Kunst kiezen, inlijsten en ophangen.
ISBN: 9789058972439
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Warnsveld
Bijzonderheden: Gebonden, 2006, 174 blz. Met foto's en een index.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Adviezen, ideeën en voorbeelden met betrekking tot het kiezen en kopen van kunst en het presenteren ervan in de eigen, huiselijke omgeving. Doelgroep is een publiek met aandacht voor het stylen van de eigen leefomgeving, maar met weinig kennis van kunst en de mogelijkheden van kunst in huis. De samenstelster spreekt dat publiek persoonlijk toe en vertelt kort over de kunsthandel en hoe een keuze te maken. Ze geeft voorbeelden van verschillende media, zoals fotografie, tekeningen en prenten, maar laat vooral zien uit welke onderwerpen te kiezen is, bijvoorbeeld mens, natuur, abstract en mode. In het boek staan veel kleurenfoto's met voorbeelden van kunstobjecten, maar vooral ook van bestaande interieurs die tonen hoe deze kunst gepresenteerd kan worden. In de bijschriften wordt uitgelegd waarom deze keuze of presentatie geslaagd is. Behalve de tekst bevat het boek veel kaderteksten van mensen uit diverse takken van de kunstwereld, zoals verzamelaars en fotografen, waarin zij over hun eigen specialiteit vertellen en adviseren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoppen, Stephanie en Simon Upton - Aan de muur. Kunst kiezen, inlijsten en ophangen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.