boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Winter, Leon de - La Place de la Bastille

Schrijver:
Titel: La Place de la Bastille
ISBN: 9789062654048
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 1994, Gebonden met stofomslag, goede staat Het boek is goed opgebouwd, stukje bij beetje begin je de gegevens, die in het begin al worden aangereikt, in hun verband te zien. Dat maakt het tot een boeiend verhaal
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Heeft de mens een geschiedenis, en als hij die heeft, waaruit bestaat die dan? Met die vragen worstelt de joodse hoofdpersoon van La Place de Bastille.

Paul de Wit probeert voor zichzelf een hem onbekend deel van zijn verleden te reconstrueren. Zijn stabiele burgerbestaan als leraar geschiedenis in Amsterdam wordt steeds meer ondermijnd door een intens schuldgevoel, omdat hij, in tegenstelling tot zijn broer en ouders, de holocaust van de Tweede Wereldoorlog wél heeft overleefd.

Verward door verdriet ‘vlucht’ hij naar Parijs om onderzoek te doen voor het boek dat hij schrijft over de Franse Revolutie. Daar wordt hij verliefd op Pauline, een joodse vrouw die zijn ‘crisis’ weet te bezweren. Op de Place de la Bastille maakt hij drie foto’s van haar. Op een ervan ziet Paul later op de achtergrond iemand staan die sprekend op hem lijkt. Hij raakt er steeds meer van overtuigd dat deze dubbelganger zijn tweelingbroer Philip is.

De wens zijn verloren gewaande broer terug te vinden neemt obsessionele vormen aan en gaat het verdere verloop van zijn leven bepalen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winter, Leon de - La Place de la Bastille