Acsi - ACSI Campinggids - ACSI Campinggids Benelux

Schrijver:
Titel: ACSI Campinggids - ACSI Campinggids Benelux
ISBN: 9789492023438
Uitgever: Acsi Publishing
Bijzonderheden: Nieuw. Conditie: Nieuw. Editie: 1. Jaar: 2018. Taal: Nederlands.
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
ACSI Campinggids Benelux + app 2018
Voor de kampeerder die graag dicht bij huis wil kamperen is de ACSI Campinggids Benelux met 875 campings een uitkomst. Handig als voorbereiding op uw kampeervakantie, maar ook voor onderweg! Bij deze gids krijgt u bovendien gratis toegang tot de campinginformatie van het landenpakket Nederland, Luxemburg en België in de ACSI Campings Europa-app.
In de gids vindt u behalve gedetailleerde campinginformatie ook uitgebreide informatie over de toeristische attracties in de Benelux. Van elke camping vindt u onder andere informatie over alle voorzieningen, de richtprijzen, GPS-coördinaten en een routebeschrijving. Al deze gegevens worden ieder jaar gecontroleerd door de ACSI-inspecteurs tijdens de jaarlijkse campinginspectie.
Ook in de ACSI Campings Europa-app* vindt u deze vertrouwde campinginformatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk een camping zoeken dankzij de vele zoekfilters en vindt u onderweg eenvoudig de campings op basis van uw huidige GPS-locatie. Verder kunt u campingbeoordelingen van anderen lezen of zelf een beoordeling achterlaten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De app is (inclusief kaartmateriaal) ook offline te gebruiken. In de gids vindt u een envelop met unieke code. Met deze unieke code krijgt u tot 01-01-2019 toegang tot de campinginformatie van het landenpakket Nederland, Luxemburg en België in de ACSI Campings Europa-app.
*De app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 4 en hoger, iOS 7 en hoger en Windows 10) en voor laptop en computer (Windows 10).
De ACSI Campinggids Benelux + app 2018 is inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 16,95! Met deze kortingskaart verblijft u voor € 11, € 13, € 15, € 17 of € 19 per nacht in het laagseizoen op 3.319 campings in Europa.
In het kort:
* 875 campings in de Benelux
* Jaarlijks geïnspecteerd op meer dan 200 voorzieningen
* Betrouwbare, objectieve en actuele campinginformatie
* Inclusief CampingCard ACSI t.w.v. € 16,95
* Eenvoudig zoeksysteem met vele land- en regiokaarten
* GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping
Uw toegang tot het landenpakket in de ACSI Campings Europa-app:
* Alle campings in Nederland, Luxemburg, België
* Gratis updates
* Kaartmateriaal, campinggegevens en foto's zijn ook offline beschikbaar
* Zeer handige zoekfuncties
* Voeg campings toe aan uw favorieten
* Beoordeel een camping in de app en lees beoordelingen van andere kampeerders
* Plan uw route
* Bel of mail de camping met een druk op het scherm
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Acsi - ACSI Campinggids - ACSI Campinggids Benelux Acsi - ACSI Campinggids - ACSI Campinggids Benelux