Zwemer , J ( tekst ) Danker Jan Oreel ( tek. ) - Zeeland, V

Schrijver:
Titel: Zeeland, Van Nehalennia Tot Westerscheldetunnel 2000 jaar geschiedenis in strip
ISBN: 9789080953192
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Paard van Troje 1e druk 2010 9789080953192
Bijzonderheden: Strip geb. hardcover 48pp. als nieuw, afb. in kleur op kwaliteitspapier
Prijs: € 12,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit stripverhaal functioneren broer en zus Timo en Kim van veertien als aangevers voor de stadsarcheoloog Bob Romeijn, die hun de geschiedenis van Zeeland vertelt in chronologische volgorde vanaf de Romeinen tot de ingebruikname van de Westerscheldetunnel. Zeeland blijkt een roerige geschiedenis te hebben, waar de zee en de vreemdelingen met een grote regelmaat vernietigen wat de Zeeuwen met hard werken hebben opgebouwd. Zo komen de belangrijke momenten uit Zeelands geschiedenis aan de orde: godin Nehalennia, de Germaanse invallen, de Vikingen, bedijkingen, Jacoba van Beieren, de Tachtigjarige Oorlog, slavenhandel, Michiel de Ruyter, Napoleon, Toorop en Mondriaan in Domburg, Eerste en Tweede Wereldoorlog, februari 1953, Deltawerken. Erg veel aandacht voor de historische achtergrond, zowel bij de scenarist als bij de tekenaar, maar toch niet belerend door een vleug van humor. Ingekleurd stripverhaal in komische stijl; vrij veel tekst; leuk om te lezen en tegelijk zeer informatief. De rol van Timo en Kim in het verhaal had groter mogen zijn; nu is die wel erg stereotiep. Harde kaft. Vanaf ca. 12 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwemer , J ( tekst )     Danker Jan Oreel ( tek. ) - Zeeland, Van Nehalennia Tot Westerscheldetunnel 2000 jaar geschiedenis in strip

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.