Meer, Hans van der - Europese velden. Landschap van het amateur

Schrijver:
Titel: Europese velden. Landschap van het amateurvoetbal.
ISBN: 9789074159876
Taal: Nederlands
Uitgever: De Verbeelding, Amsterdam 2006 9789074159876
Bijzonderheden: paperback geen pp-nummering 87 kleurenfoto´s oblong 30-21cm redelijke staat vouw in voorkant
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hans van der Meer reisde vijf jaar dwars door Europa om op zijn manier voetbalvelden vast te leggen. Zijn foto's zijn niet de standaardfoto's die je normaal in de krant ziet. Hij geeft een ruim beeld van het voetbalveld waardoor er ook een ruimte is voor het landschap waarin dit veld ligt. Voor een voetbalveld heb je maar een stukje grond nodig van 50x100 meter en volgens deze beelden kan dat bijna overal liggen. Vlak langs de branding, in the middle of nowhere, naast industrieterreinen, vlak langs de bebouwing. Er hoeft niet eens gras op het veld te liggen. De foto's laten voor menig amateurvoetballer veel herkenbare taferelen zien, zoals slechte velden, en de niet altijd even atletisch en sportief uitziende spelers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meer, Hans van der - Europese velden. Landschap van het amateurvoetbal.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.