Drury, Nevill - Spiritueel werkboek- Tarot / leer de wijsheid v

Schrijver:
Titel: Spiritueel werkboek- Tarot / leer de wijsheid van de kaarten gebruiken op uw weg door het leven
ISBN: 9789044708479
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2006 / 191pp / Paperback / In Zeer Goede Staat
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Spiritueel Werkboek. Leer de wijsheid van de kaarten gebruiken op de weg door het leven.
De tarot is een van de meest fascinerende mystieke tradities en wordt al eeuwenlang gebruikt voor divinatie, meditatie en visualisatie. Dit boek biedt een helder en compleet overzicht van de tarot, waaronder de geschiedenis van de tarot, de betekenis van de afzonderlijke kaarten van de Grote en de Kleine Arcana, de symboliek van de vier elementen (Vuur, Water, Lucht en Aarde) en de speciale kwaliteiten van de vier tarotkleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentagrammen). Het legt verder uit hoe u de kaarten moet leggen en lezen en gaat in op bekende leggingen zoals het Keltische Kruis, het Zigeunerspel, de Drie Azenlegging en de Zeven Kaartenlegging. Bijzondere aandacht wordt besteed aan: * beschrijvingen, interpretaties en omgekeerde betekenissen voor elke kaart * interactieve oefeningen voor elk hoofdstuk * 'ja'- en 'nee'-lezingen * liefde- en vriendschapslezingen * meditaties en visualisaties voor de Grote Arcana-kaarten Dit boek is niet alleen nuttig voor beginners maar ook voor mensen die al ervaring hebben met tarot en hun persoonlijke kennis en begrip van die mooie traditie verder willen verdiepen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drury, Nevill - Spiritueel werkboek- Tarot / leer de wijsheid van de kaarten gebruiken op uw weg door het leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.