Palmer, Martin - Yin en Yang - evenwicht in ons leven

Schrijver:
Titel: Yin en Yang - evenwicht in ons leven
ISBN: 9789020281941
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2de Druk / 2002 / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

In het Westen is het yin-yang symbool een van de bekendste Chinese motieven. Het geeft de essentie weer van evenwicht, harmonie en gelijkheid. De volkomen tegenstellingen zoals vrouwelijk en mannelijk, maan en zon, aarde en hemel vullen elkaar naadloos aan. Maar dat evenwicht is niet statisch, het komt voort uit een dynamische spanning, uit de voortdurende worsteling van de een om de ander te 'overwinnen'. Beide willen ze de ander wegvagen en overheersen, maar kunnen dat niet om de eenvoudige reden dat de natuur, de Tao, in het hart van beide een deel van de ander heeft gelegd. Of poëtisch gezegd: de yang-energie van de hitte van de zomer wijkt onverbiddelijk voor het yin van de kilte van de herfst. Het yin van de ijzige kou van de winter moet smelten voor de toenemende yang-energie van de warmte van het voorjaar. Eenvoudig en helder werkt de auteur deze grondgedachte uit. Het is een manier om deze wereld en wat ons overkomt te begrijpen, om de tegenstellingen in onszelf te doorgronden. Dat kan ons helpen te leren omgaan met de eb en vloed van de krachten om ons heen. In een tijd waarin oude manieren van denken verdwijnen, nodigt het concept van yin en yang ons uit om eens anders te kijken naar hoe we omgaan met anderen, met onszelf en met onze omgeving.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Palmer, Martin - Yin en Yang - evenwicht in ons leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.