Donders, Wim - Coachende gespreksvoering

Schrijver:
Titel: Coachende gespreksvoering
ISBN: 9789047301141
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Lemma uitgevers 2009 9789047301141
Bijzonderheden: paperback 267pp. in keurige staat
Prijs: € 17,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Taal en gespreksvoering zijn de belangrijkste middelen die coaches, mediators en sociaal-agogische hulpverleners hebben in hun relatie met clienten. In dit fantastische boek wordt op zowel theoretische als praktische wijze ingegaan op de vraag hoe men een goed gesprek kan voeren en hoe men een client effectief kan interviewen. Het onderwerp wordt vanuit tal van gezichtspunten behandeld. Deze tweede druk van dit boek is geschreven door twaalf deskundigen, allen met een grote kennis en ervaring. Zij gaan onder meer in op het coachingsgesprek, luistervaardigheden, het zogeheten criteriumgerichte interview, communicatie tijdens een mediationproces, NLP, enthousiasmeren en motiveren. Daarbij komen ook de mogelijke blokkades voor een goede communicatie aan bod. De tweede druk is iets uitgebreid (onder meer met de systeemtheorie) en op onderdelen aangepast. Geschikt voor zowel het hbo als professionals. Het boek is van een zo hoge kwaliteit, dat het zeker ook goede tips bevat voor andere professionals voor wie gespreksvoering essentieel is (bijvoorbeeld advocaten).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Donders, Wim - Coachende gespreksvoering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.