De redactie van 'De Gracieuse` - Handleiding voor de vrouwelij

Schrijver:
Titel: Handleiding voor de vrouwelijke handwerken - De verschillende soorten Handwerken voor School en Huis - Onderricht in het Opennaaien, Punto-tirato of Hardangerwerk, Witborduren, Venetiaansch- en Guipure-borduurwerk
ISBN: 9789021507040
Uitgever: Kosmos, Amsterdam-Antwerpen 1e druk 1978 9021507048 9789021507040
Bijzonderheden: paperback 96pp. in goede staat, afb. in zw/wit zeldzame 1e druk
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Romantische randjes, kleedjes en kraagjes uit grootmoeders tijd vindt u terug in dit charmante boekje dat rond de eeuwwisseling voor het eerst verscheen. Deze prachtige voorbeelden van witborduurtechnieken als opennaaien, Hardanger, Engels en Frans borduurwerk en ook het minder bekende Hedeboe en Venetiaans borduurwerk zullen voor iedereen die van borduren houdt een enorme stimulans zijn om het moderne handwerkmaterialen die oude borduursels weer in ere te herstellen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De redactie van  'De Gracieuse` - Handleiding voor de vrouwelijke handwerken - De verschillende soorten Handwerken voor School en Huis - Onderricht in het Opennaaien, Punto-tirato of Hardangerwerk, Witborduren, Venetiaansch- en Guipure-borduurwerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.