Koorddansers

Schrijver:
Titel: Koorddansers
ISBN: 9789044506679
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Beschikbaar: 21 exemplaren
Prijs: € 6,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Zestien korte verhalen die zich bijna allemaal afspelen in het armoedige stadsmilieu van Paramaribo, omvat dit Nederlandse debuut. Het is geen vrolijke wereld die de schrijfster beschrijft: dood, seksueel misbruik, kindermishandeling, verloedering, liefde en liefdeloosheid. In 'Koorddansers' danst een weinig evenwichtige vrouw tussen hysterie en jaloezie om haar partner. In 'Caroussel' brengen verschillende lagen verdieping in het verhaal: kinderen, honden en slaven in verschillende tijden schuiven over elkaar heen en brengen de ik-figuur in de war; zij zoekt soelaas op de eeuwig deinende zee. Andere verhalen zijn minder complex, maar zijn vooral krachtig door de suggestie van erotiek of seksuele aberratie. Door hun omgeving of door hun verleden worden zelfs mensen van goede wil waanzinnig. De schrijfster debuteerde in Suriname met de bundel "Caroussel" (waarin de meeste verhalen uit deze bundel opgenomen zijn) en schreef enkele kinderboeken. Zij schrijft een prachtig natuurlijk Surinaams-Nederlands en peilt als geen ander de psychologie van mensen op de rand van een menswaardig bestaan. Een prachtige bundel. Normale druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Koorddansers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.