De Zomer Die Haast Had

Schrijver:
Titel: De Zomer Die Haast Had
ISBN: 9789020408935
Uitgever: Veen, L.J.
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 20 exemplaren
Prijs: € 9,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Maria Goos is de belangrijkste schrijfster van Nederlands televisie-, toneel- en filmdrama, met titels als 'Cloaca', 'LEEF!', 'Pleidooi' en 'Oud geld' op haar conto. In 2005 heeft ze een dagboek bijgehouden en dat bleek een bewogen jaar te zijn. Hoofdlijnen in dit dagboek zijn haar reis door Afrika voor Artsen Zonder Grenzen, haar vakantiereis door de Verenigde Staten, de dood van regisseur Willem van de Sande Bakhuysen, de ziekte van Menieres die haar overvalt (waarbij stress de aanleiding is tot aantasting van het evenwichtsorgaan en van het gehoor), haar pogingen om te schrijven en haar werk te slijten (inclusief een paar columns en twee aanzetten tot een langere dramatekst die in dit boek zijn opgenomen), en de steun en liefde van haar gezin (acteur Peter Blok en hun twee jonge dochters). Uiteraard uitstekend geschreven en afwisselend grappig, boos en aangrijpend. Een interessant boek, dat misschien toch een beetje tussen wal en schip zal vallen omdat de aanleiding ervoor niet helemaal duidelijk is en omdat Goos als 'Bekende Nederlander' wellicht toch niet bekend genoeg is.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De Zomer Die Haast Had

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.