Rita Beintema - Yoga en Geboorte / een weg tot een ontspannen z

Schrijver:
Titel: Yoga en Geboorte / een weg tot een ontspannen zwangerschap en bevalling voor moeder en kind
ISBN: 9789020240399
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 6de Druk / 2002 / 186pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 18,45
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Een weg tot een ontspannen zwangerschap en bevalling voor moeder en kind aangevuld met een hoofdstuk over symfysiolyse en bekkeninstabiliteit

Rita Beintema, yogalerares, beschrijft de noodzakelijke voorbereidingen die het lichaam van de zwangere moeder soepel en ontvankelijk maken, zodat het kind de overgang van de baarmoeder naar de buitenwereld zo harmonisch mogelijk kan ervaren. De weg naar yoga die hier wordt gevolgd heeft eveneens tot doel om de geestelijke groei van de ouders - maar vooral van de moeder - te bevorderen. De ademhaling is hierbij van ongelooflijk belang. Vanuit de yoga leren we gebruik te maken van de adem om ons te ontspannen. Door de adem te observeren, niet te regelen, leert de aanstaande moeder vertrouwen te krijgen in haar lichaam en ontdekt zij dat het beter kan functioneren en beter kan ontspannen als je alles aan je lichaam durft over te laten. Angst, de grootste vijand van de kraamvrouw, komt dan niet aan de oppervlakte. 'Met z'n allen stonden wij heel stil om het bed, in een volkomen aandacht bij het gebeuren. Zonder uiterlijke tekenen van persweeën, zonder te persen werd - op een lange inademing - de baby geboren. Wanneer twee mensen besluiten dat zij samen een kind willen, wordt in dat besluit al de band met dat kind gelegd. Dit boek is voor die mensen geschreven die samen bereid zijn met dat kind mee te groeien - in één groot leerproces dat leven heet. Een leven dat een band legt met de oorsprong van het Leven.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rita Beintema - Yoga en Geboorte / een weg tot een ontspannen zwangerschap en bevalling voor moeder en kind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.