De Schoolekster

Schrijver:
Titel: De Schoolekster
ISBN: 9789055156887
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 25 exemplaren
Prijs: € 8,79 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Als vervolg op 'Kleine Baas' (2004) weer 73 columns over het zoontje van de auteur (1969), nu op een leeftijd van vier, vijf jaar. Het accent ligt op de taalontwikkeling. De columns, die voor een deel eerder verschenen in dagblad Trouw, beslaan veelal anderhalve pagina en zijn mild van toon, en lezen vlot weg. Hun inhoud stemt vrolijk, ontroert, is diepzinnig of gewoon anekdotisch, met veel herkenning voor ouders van jonge kinderen. Hoewel, deze kleine baas is wel een bijzonder intelligent en gevoelig ventje, maar dat is niet verwonderlijk met een vader die er rustig de filosoof Ludwig Wittgenstein en diens Philosophische Grammatik bijsleept om door te dringen tot de wereld van of achter de taal ('Trieste volwassenheid'). De doorlopend gebruikte aanduiding 'kleine baas' gaat bij het doorlezen van het boek overigens danig irriteren; daar zou de auteur een creatievere oplossing voor moeten vinden in een volgend deel. Want de auteur is zeker een getalenteerd waarnemer en columnist, en het thema vooralsnog onuitputtelijk. Normale druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De Schoolekster

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.