Harper, J.M., Miller - Werken met Energieen / een geillustreerd

Schrijver:
Titel: Werken met Energieen / een geillustreerde cursus in praktische paranormale vaardigheden
ISBN: 9789020238723
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1987 / 151pp / Paperback / In Zeer Goede Staat - Naampje Weggelakt
Prijs: € 10,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Paranormale vermogens hebben we allemaal. Vaak begrijpen we de aard van onze voorgevoelens of paranormale gebeurtenissen niet. Dat komt doordat we ze niet herkennen of ervan leren. Dit praktische en rijk geïllustreerde boek biedt een cursus in paranormale vaardigheden. Basis voor die vaardigheden is dat we ons bewust zijn van onze energie (psychic energy). Die vormt de grondslag voor alle normale en paranormale gebeurtenissen. De cursus laat zien hoe ieder van ons deze energie kan waarnemen en gebruiken.

Alle oefeningen in dit New Age boek zijn van foto's voorzien. De oefeningen zijn ook geschikt voor twee en meer personen. Doel van de oefeningen is de ontwikkeling van ons bewustzijn en de beheersing van onze energie. We zullen ervaren dat paranormale vaardigheden van praktisch nut voor ons kunnen zijn. Bovendien merken we dat onze paranormale krachten zich ontwikkelen en waar onze mogelijkheden op dit gebied liggen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harper, J.M., Miller - Werken met Energieen / een geillustreerde cursus in praktische paranormale vaardigheden

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.