Horst, Milou van der - Ver weg

Schrijver:
Titel: Ver weg
ISBN: 9789021667942
Uitgever: ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 11 exemplaren
Prijs: € 10,20 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De 15-jarige Liona (ik-figuur) krijgt van haar ouders te horen dat ze gaan emigreren naar Oostenrijk. Liona is razend dat deze beslissing is genomen zonder met haar te overleggen en ze gooit haar hoofd in de wind. Verhaal waarin Liona van alles bedenkt waarom ze niet naar Oostenrijk wil. Een gesprek met een vriendin van haar moeder geeft Liona beter inzicht in haar beweegredenen. Vlot en helder geschreven verhaal over de tweestrijd van Liona: het niet willen verlaten van het oude vertrouwde en bang zijn voor het nieuwe, maar ook enthousiast zijn over de vakanties in Oostenrijk. De auteur (1992) schreef eerder twee autobiografische boeken over anorexia: 'Mijn allerliefste vijand' en 'Zwaartekracht'*. Dit is haar eerste niet-autobiografische boek; volgens een korte biografie achterin wandelt ze het allerliefst in de Oostenrijkse bergen en is haar grootste droom een eigen huis in Oostenrijk. Lekker leesboek voor de jeugd. Vanaf ca. 12 jaar.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horst, Milou van der - Ver weg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.