Zout

Schrijver:
Titel: Zout
ISBN: 9789046702598
Uitgever: Pandora Pockets
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 18 exemplaren
Prijs: € 9,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Verhalen over belangrijke momenten uit het leven van Sebahat, een Turkse vrouw die haar man naar Nederland volgde. Aan bod komen het huwelijk, bevallingen, schoonmoeders, gezinsverhoudingen, slaapliedjes, moppen, de Nederlandse samenleving, het werk, de begrafenis van haar man, haar bedevaart naar Mekka. Het aardige is dat Marjan Berk, bekend schrijfster, haar eigen ervaringen ernaast zet. Eerst ieder in aparte hoofdstukjes, later beider leven samen in een hoofdstukje. Verbaasd is ze over het gearrangeerde en gelukkige huwelijk van Sebahat. Heel openhartig beschrijft zij de oogst van haar eigen vrije partnerkeuze en de teleurstellingen. Een openhartig en soms ook ontroerend dubbelportret van twee heel verschillende vrouwen. Heel mooi zijn de zwart-witkiekjes van Sebahat en haar gezin, zodat je je als lezer goed met haar kunt identificeren. Haar verhaal staat voor dat van vele buitenlandse vrouwen, wier verhaal wij nu beginnen te kennen.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Zout

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.