Bagim, Or - Bewegen in kracht. Diergedrag als wegwijzer naar pe

Schrijver:
Titel: Bewegen in kracht. Diergedrag als wegwijzer naar persoonlijke groei.
ISBN: 9789069639215
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira, Haarlem
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 264 blz. Met foto's.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het bestuderen van het gedrag van dieren en het lijfelijk ervaren van hun essentie kan iemand helpen bij zijn zelfontplooiing. Vanuit deze gedachte is dit boek geschreven. Het is opgebouwd uit twee gedeelten. Het eerste deel geeft de theoretische achtergrond van waaruit persoonlijke groei plaatsvindt. Steeds gevolgd door een beschrijving van de essenties van de twaalf dieren die worden uitgewerkt in het boek. In het tweede gedeelte wordt ingegaan op het gebruik van het lichaam om tot persoonlijke groei te komen. Bovendien worden uitgebreide oefeningen beschreven om de essentie van deze dieren eigen te maken. De beschrijvingen zijn geschikt om zelf met het boek aan het werk te gaan, maar kunnen ook gebuikt worden om anderen te coachen. Het boek is diepgaand en logisch opgebouwd en heeft daardoor meer het karakter van een studieboek dan van een luchtig oefenboek. In de tekst zijn ervaringen van deelnemers aan cursussen opgenomen; de oefeningen zijn geïllustreerd met zwart-witfoto's. Het gedeelte van de oefeningen kan eigenstandig worden gelezen en gebruikt.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bagim, Or - Bewegen in kracht. Diergedrag als wegwijzer naar persoonlijke groei.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.