Keller, Jojo, Eijken, Bart - Bartje Boemboe

Schrijver:
Titel: Bartje Boemboe
ISBN: 9789402600834
Taal: Nederlands
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Bijzonderheden: 2015, 196pp, Gebonden, goede staat
Prijs: € 79,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Boemboe's zijn het geheim van de Indonesische keuken. Ze geven elk gerecht een bijzonder, eigen karakter. In de winkel van Bartje Boemboe maken Bart en Jojo boemboe's volgens de recepten van hun oma's: geurig en puur en zonder kunstmatige toevoegingen.
De familierecepten gaan terug tot moeders, oma's en zelfs overgrootmoeders. Natuurlijk zijn deze door de jaren aangepast; verfijnd en verbeterd. Daarnaast hebben Indische vrienden recepten aangedragen en door het reizen naar Java, Lombok en Balie werden nieuwe recepten ontdekt.
In dit fraai vormgegeven kookboek geeft Bartje Boemboe een aantal recepten gebaseerd op de overheerlijke boemboe's. De boemboe's kunnen worden besteld via de website maar in het boek wordt uiteraard ook verteld hoe je ze zelf kunt maken. Net als op de website worden complete menu's gepresenteerd en de vele tips en adviezen maken het een compleet geheel.
De leuke vormgeving en de vele foto's zorgen voor een modern kookboek met een kwinkslag naar de nostalgie.
Toon minder
Recensie(s)
Bart Eijken (ook wel Bartje Boemboe genoemd) en Jojo Keller hebben een Indisch kookboek samengesteld waarin tien menu’s zijn opgenomen. De gerechten zijn veelal afkomstig van de oma's van Bart en Jojo en grotendeels gebaseerd op boemboes (kruidenmengsels) die – behalve dat ze uitgeschreven staan in de receptuur om zelf te bereiden – ook via hun website www.bartjeboemboe.nl te verkrijgen zijn. De menu's zijn dusdanig samengesteld dat alle smaken van het menu op elkaar afgestemd zijn. Na de inhoudsopgave volgt een inleiding geschreven door gastschrijver Hans van Walbeek, een intro met uitleg over de menu's, een spread met tips & tricks en stellen de schrijvers zich voor. De menu’s, die voorafgegaan worden door telkens een verklarende inleiding, zijn toegankelijk, oorspronkelijk, aantrekkelijk gefotografeerd en worden voorzien van tips en regelmatig een wijnsuggestie. Geen voedingswaarden. Een aantrekkelijk kookboek met Indische menu's.

Mieke van Laarhoven
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keller, Jojo, Eijken, Bart - Bartje Boemboe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.