Harriott, A. - Snel & slank

Schrijver:
Titel: Snel & slank
ISBN: 9789058971180
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 5200, 191pp, hardcover in goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ainsley's slanke keuken: een maximum aan smaak, een minimum aan calorieën
Net als de recepten uit de bestseller Ainsley Harriott's Snelle keuken, zijn de gerechten snel en makkelijk te maken
Een aanrader, ook voor wie niet hoeft af te vallen
'Dit boek gaat over het plezier van eten met minder vet, met snelle, smakelijke en voedzame gerechten die vooral heel lekker zijn.' (Ainsley Harriott)
Recensie(s)
De auteur is op de Britse televisie een begrip, o.a. door het kookprogramma "Ready steady cook". Van hem verschenen eerder kookboeken met barbecuerecepten en met snelle gerechten. Dit nieuwe boek biedt recepten voor vetarme gerechten en kan zo een hulp zijn bij het afslanken of om het gewicht op peil te houden. Vooraf informatie over vet, tips om vetarm te eten, uitleg over bereidingswijzen als roerbakken, stomen, magnetronkoken enz. De recepten staan gerangschikt op soort, min of meer op menuvolgorde met ook een hoofdstuk vegetarische hoofdgerechten. Ze zijn actueel en geinspireerd op mediterrane en oosterse keukens met verkrijgbare ingredienten. Elk recept op twee pagina's, ingredienten vetgedrukt, de handelingen puntsgewijs en met een opgave van k.cal. en voedingswaarden. Sommige recepten hebben het predicaat superslank. Ieder recept wordt vooraf ingeleid met handige tips op de meeslepende toon die Harriott ook in zijn televisieprogramma's bezigt. Inspirerend, actueel met recepten voor een breed publiek dat zonder schuld- en hongergevoel lekker en gezond wil eten. Alfabetisch register.

koken kookboek - lijnen - afvallen - slank worden
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harriott, A. - Snel & slank

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.