Lord Byron - The poetical works of Lord Byron

Schrijver:
Titel: The poetical works of Lord Byron
Taal: Engels
Uitgever: Londen, Frederick Warne and Co, 1898
Bijzonderheden: 668 pagina's. Op het voorste schutblad: J.Oosting 30 / 4 1898 en 't Ex-libris van Oosting. Met portret van de dichter en paginagrote houtgravures.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Exemplaar:
Fris exemplaar in fraaie linnen stempelband gedecoreerd met vergulde en donkerbruine bloemen. Naam van de dichter en de titel in kader en vergulde naam van de dichter op rug en voorplat. Op achterplat in een kader het nummer 6. In zeer goede staat. Goud op snee. Rug onderaan en bovenaan iets versleten.

Serie:
The Lansdowne poets.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lord Byron - The poetical works of Lord Byron Lord Byron - The poetical works of Lord Byron Lord Byron - The poetical works of Lord Byron

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Zilveren Eeuw

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Zilveren Eeuw
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Zilveren Eeuw een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Zilveren Eeuw vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Zilveren Eeuw kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.