Wood, Michael - Op zoek naar de Trojaanse oorlog

Schrijver:
Titel: Op zoek naar de Trojaanse oorlog
ISBN: 9789076141039
Taal: Nederlands
Uitgever: Rheynboek, Woerden
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1997, 270 blz. Met foto's, tekeningen, kaarten en een index.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is een heruitgave van het Teleac boek bij de televisie-serie "Op zoek naar Troje" (1988/89). De Engelse schrijver van het boek, Michael Wood, heeft tevens de televisie-serie gepresenteerd. Het boek bestaat uit een boeiend geschreven speurtocht naar de werkelijkheid achter het Troje van Homerus (Ilias: over Griekse strijd tegen Troje naar aanleiding van de schaking van Helena door de Trojaanse prins Paris). Met veel gevoel voor romantiek en groot enthousiasme doet Wood verslag van de pogingen in het verleden om Troje te lokaliseren en op te graven, waarbij uiteraard ook veel aandacht wordt besteed aan Heinrich Schliemann, maar ook aan andere zoektochten. Ook Mycene (het rijk van Agamemnon) en het Rijk van de Hettieten en de onderlinge contacten komen aan de orde.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.