Aris, Bjørn - De zon komt op in het oosten Succesvol zijn me

Schrijver:
Titel: De zon komt op in het oosten Succesvol zijn met oosterse wijsheid
ISBN: 9789020204810
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2011 / gebonden / 119 pag. / 291 gram / naam voorin geschreven; gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de hand van Oosterse filosofieën en gevechtskunsten biedt dit boek een aantal basisregels voor succes op het werk. Kern is een juiste balans tussen rationaliteit en intuïtie. Begrippen als efficiëntie, overzicht, proactiviteit, ademhaling, het hier-en-nu, rust, loslaten van wat hindert en zuiver waarnemen liggen ten grondslag aan de klassieke oosterse gevechtskunsten, maar zijn ook direct toepasbaar in het moderne (bedrijfs)leven.

De basisregels uit dit boek zijn voldoende om vanuit eigen kracht in iedere situatie het juiste antwoord te geven op een wereld in beweging en te functioneren met meer plezier en minder (in)spanning. Ze leiden tot innerlijke rust en geven overzicht. Succes is dan niet langer inspanning maar ontspanning.

Business volgens Oosterse gevechtskunsten

Recensie(s)
Het westerse denken is voor een groot deel gebaseerd op een strakke rationele benadering. Dit leidt tot nadelige effecten als een hang naar materie, vermoeidheid en angsten. In het bedrijfsleven leidt dit tot non-productie, het gebrek aan vertrouwen en gemis aan creativiteit. Het verlamt het arbeidsproces met stress en verlies aan kwaliteit tot gevolg. In Japan echter is de ratio ondergeschikt aan het gevoel. Door gebruik te maken van die kennis kan het bedrijfsleven in het Westen functioneler georganiseerd worden. Binnen een aantal bedrijven in Japan is die benadering gevormd tot een managementmethode die aantoonbaar positieve effecten genereert. Die methode komt uitvoerig aan bod, waarbij voorbeelden uit de praktijk als onderbouwing worden gebruikt. Gecombineerd met inzichten in Zen en de toepassing daarvan in het totale concept is het buitengewoon boeiend om te lezen. Het boek legt nadrukkelijk de problemen van onze economische werkzaamheid bloot, maar biedt ook zeer bruikbare alternatieven. Het heeft enkele zwart-witfoto's en kalligrafieën, een inhoudsopgave, korte biografie van de auteur en literatuurverwijzing.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aris, Bjørn - De zon komt op in het oosten   Succesvol zijn met oosterse wijsheid Aris, Bjørn - De zon komt op in het oosten   Succesvol zijn met oosterse wijsheid Aris, Bjørn - De zon komt op in het oosten   Succesvol zijn met oosterse wijsheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.