Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijhei

Schrijver:
Titel: Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel
Taal: Nederlands
Uitgever: Navigator
Bijzonderheden: zie de foto's - christelijk
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Is het al een tijd geleden dat God tot je gesproken heeft? Een van de voornaamste manieren, waarop God tot ons spreekt is door zijn Woord. Maar soms benaderen we de Bijbel met zoveel vragen, dat we moeite hebben om God boven onze verwarring uit te horen. In 'Luisteren naar God' laat Janet Johnson ons kennismaken met 'lectio divina' of heilig lezen, die ruimte schept voor God om door de tekst te spreken. Lectio divina helpt ons om verder te gaan dan het stellen van vragen over de tekst en te komen tot het luisteren naar Gods stem, terwijl we van zijn Woord genieten. Door de bijbelgedeelten naar onderwerp te rangschikken, stelt 'Luisteren naar God' je in staat je aandacht te richten op voor jou relevante kwesties. Je kunt je, al naar gelang je wilt, een dag tot een week met een bepaald gedeelte bezighouden, terwijl je naar God leert luisteren. Enkele onderwerpen zijn: vertrouwelijke omgang met God; het hart van Christus; geestelijke groei; bouwen aan je relaties. 'Luisteren naar God' is ideaal voor zowel individueel- als groepsgebruik en zal je leren God door zijn Woord te horen spreken.
Toon minder
Recensie(s)
De schrijfster biedt in deze uitgave een dertigtal meditatieve bijbelstudies rond een zestal thema's. De inhoud van de bijbelstudies is gericht op de persoonlijke geloofsomgang (meditatie) met God. Van elke bijbelstudie worden historische, taalkundige en culturele feiten aangegeven. Verder worden er aanwijzigingen gegeven voor onder andere de houding, de stille tijd tijdens de studie. Elk thema eindigt met zes bijbelgedeelten die in de loop van de gelezen kunnen worden. Er worden zoveel tips gegeven, dat het gevaar groot is, dat we ons niet meer richten op de kerntekst uit het bijbelgedeelte. Elke bijbelstudie biedt veel gespreksmateriaal, maar door gebrek aan soberheid is er moeilijk onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. De schrijfster is bijbelgetrouw. Deze bijbelstudies zullen in eerste instantie gebruikt worden binnen de kring van de bijbelgetrouwe christenen, het meest in groepen.

Drs. I.A. Kole
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel Johnson, Janet - Luisteren naar God. Genieten van Gods nabijheid door het lezen van de bijbel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.