Waarsenburg - Bloed voor de wolfshond / druk 1

Schrijver:
Titel: Bloed voor de wolfshond / druk 1
ISBN: 9789027618788
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheden: Afgeschreven bibliotheekboek in matige staat, kleur vegen op pagina's
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kort griezelverhaal, waarin drie kinderen uit groep 8 van de basisschool, broer, zus en een vriendje, door middel van een droom, verwikkeld raken in een avontuur rond gedaanteverwisselingen van mensen in wolfshonden. Ingrediënten als zwarte kraaien, een vervallen kasteel, een kerkhof, bloed en levende geraamtes zorgen voor een grote dosis griezelen en spanning. Het verhaal, bestemd voor 9 jaar e.o., is in een duidelijke, eigentijdse taal geschreven. Er worden veel dialogen en korte zinnen gehanteerd, hetgeen zeer zeker ook de handelingen en de spanning ten goede komt. Goede sfeertekening, mede dankzij, qua kleur en afbeelding, bijpassend omslag en de emotionele, realistische zwart-wit illustraties.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Waarsenburg - Bloed voor de wolfshond / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.