Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Murray, Tiffany - Bidden Voor Bowie

Schrijver:
Titel: Bidden Voor Bowie
ISBN: 9789038893532
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 14 exemplaren
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Halo Llewelyn groeit op Rockfarm op, de opnamestudio van haar ouders op het platteland van Wales. In de zomer van 1977 komt voor opnames de Amerikaanse popgroep Tequila, bestaand uit acht broers. Een van hen is de vriend is van de mooie, jonge zangeres Jenny, die bijna negen maanden zwanger is. Ze krijgt op Rockfarm baby Fred en op een morgen vindt Halo, dan zeven, een dode Jenny. Als na politieonderzoek de broers weg mogen, blijken ze Fred te hebben achtergelaten, die wordt opgenomen in het gezin van Halo's ouders. Halo gaat een onvoorwaardelijke liefde voor hem voelen, die als hij in 1996 een beroemd rockzanger is geworden voor beiden een probleem wordt. De Britse schrijfster (1970) groeide zelf op in de nu legendarische Rockfield Studios in Wales en verwerkte in haar goed ontvangen debuutroman Happy Accidents herinneringen daaraan. Dat doet ze nog beter in haar uitstekende tweede, die erg goed is uitgewerkt tot een kleurrijke, aansprekende roman waarin rockmuziek van 1950-1996 een grote rol speelt. Daarom extra boeiend voor 40-plussers. Goede vertaling. Paperback; kleine druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Murray, Tiffany - Bidden Voor Bowie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.