De laatste keer

Schrijver:
Titel: De laatste keer
ISBN: 9789047100515
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 13 exemplaren
Prijs: € 9,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Nieuwste roman van de bekende Vlaamse schrijfster Hemmerechts die een paar jaar geleden zelf weduwe werd. In deze roman wordt de jonge vrouw Yoko (vernoemd naar Yoko Ono) op haar dertigste plotseling weduwe. Haar man David overlijdt door een auto-ongeluk. David laat haar rijk achter, waardoor ze niet meer hoeft te werken en ze alle tijd heeft om de dood te verwerken. Davids beste vriend David, houdt een oogje in het zeil en beschermt Yoko. De lezer leeft mee met Yoko's hunkering naar warmte en seks, waardoor ze zich aan iedereen overgeeft en probeert vast te klampen. Ook aan Hichi, een zwerver die zij meeneemt naar haar huis en die haar minnaar wordt.Uiteindelijk pleegt Hichi zelfmoord en wordt Yoko de partner van een lesbische vriendin. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van de grote stank, oftewel De Afrikaan, die over de stad hangt. De roman is goed geschreven en heeft veel verwijzingen naar films en literatuur, maar mist spanning. Er zijn te veel neventhema's die het hoofdthema eigenlijk niet nodig heeft. Voor een breed publiek. Paperback; vrij kleine druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De laatste keer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.