Dijkstra, Jeanne - Winter op de Veluwe. Binnen en buiten geniet

Schrijver:
Titel: Winter op de Veluwe. Binnen en buiten genieten. Met fantastische recepten van restaurant De Echoput
ISBN: 9789087881559
Taal: Nederlands
Uitgever: Regioboek/BDU Boeken 2011 9789087881559
Bijzonderheden: luxe geb. hardcover 224pp. met omslag en leeslint, prachtig geillustreerd, als nieuw
Prijs: € 11,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een gids waar in een geografisch overzicht de mogelijkheden worden geschetst om natuur en cultuur van vooral het Veluwe-massief in de winter te beleven. In de gids zijn historische gegevens van diverse bekende Veluwse trekpleisters verwerkt en worden recreatiemogelijkheden aangegeven (stoomtrein, schaatsen, langlaufen, arresleetochten). In kaderteksten worden sagen en legenden over de beschreven plekken weergegeven. Tevens wordt veel informatie gegeven over culinaire specialiteiten van de streek. De auteur speelt in op de trend van de beleving van het platteland door de stadsmens, die op zoek is naar puur natuur, eerlijke producten, genieten van de streek. Zij laat de lezer de Veluwe beleven en proeven en nodigt deze daarmee uit zelf dit gebied in de winter in zijn puurheid te ervaren. De auteur schrijft in een makkelijk leesbare journalistieke stijl. Een apart onderdeel (bijna de helft van het boek) is een receptenboek met diverse recepten van hotel-restaurant De Echoput, waaraan ook een afzonderlijk hoofdstuk in het gidsdeel is gewijd. Het boek is voorzien van mooie winterfoto's in kleur en zwart-wit.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijkstra, Jeanne - Winter op de Veluwe. Binnen en buiten genieten. Met fantastische recepten van restaurant De Echoput

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.