Shaw, Eva - Acupressuur ( shiatzu ) in 60 seconden

Schrijver:
Titel: Acupressuur ( shiatzu ) in 60 seconden
ISBN: 9789061343950
Taal: Nederlands
Uitgever: Bigot & Van Rossum
Bijzonderheden: 1992 / paperback / 107 pag. / 189 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Tussen de boeken over dit onderwerp onderscheidt deze uitgave zich door de snelle en rechtstreekse aanpak. Acupressuur (of 'shiatzu') is de eeuwenoude Japanse methode om druk uit te oefenen langs de energie-meridianen van het lichaam om spieren te versterken, spanningen te bestrijden en pijn te verdrijven.
Met Shaws simpele richtlijnen leren de lezers hoe deze technieken toegepast kunnen worden tijdens files, examens,vergaderingen, kantoorwerkzaamheden - overal en altijd waar spanningen optreden. Duidelijke tekeningen aan het begin van elk hoofdstuk geven de relevante drukpunten aan. Eva Shaw is een Engelse journaliste, gespecialiseerd in het onderwerp gezondheid.

Recensie(s)
Dit boek beschrijft een oude Japanse geneeskunde nl. shiatzu. Het is een vorm van acupressuur waarbij een lichte druk van de vingertoppen op bepaalde plekken in het lichaam bepaalde gevolgen elders in het lichaam teweegbrengen. Het doel is het bevorderen van de gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk. Het is geen remedie voor elke kwaal maar het is een soort positieve oplader, ontspanner, pijnstiller waarmee men zelf snel van bepaalde klachten af kan komen. Na een algemene inleiding beschrijft de schrijfster, een Engels journaliste, een aantal klachten met de daarbij behorende drukpunten waarop gemasseerd kan worden. Veel voorkomende klachten als kiespijn, hoofdpijn, menstruatiepijnen, slapeloosheid, rugpijn enz. kunnen mogelijk met deze therapie behandeld worden. D.m.v. tekeningetjes is bij benadering aangeduid waar de drukpunten ongeveer liggen terwijl het bovendien nogmaals beschreven wordt. Toch valt het in de praktijk niet mee om het juiste punt goed te vinden. Er is een verklarende woordenlijst bijgevoegd alsmede een korte literatuurlijst, die met name Amerikaans is. Voor geïnteresseerden een leuk naslagwerk.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shaw, Eva - Acupressuur  ( shiatzu ) in 60 seconden Shaw, Eva - Acupressuur  ( shiatzu ) in 60 seconden Shaw, Eva - Acupressuur  ( shiatzu ) in 60 seconden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.