Chopra, Deepak - De verwonding van de ziel Een programma voor

Schrijver:
Titel: De verwonding van de ziel Een programma voor het helen van angst en lijden
ISBN: 9789021539225
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2002 / paperback / 206 pag. / 280 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Lijden is de pijn die ons leven zinloos dreigt te maken. Maar het is altijd mogelijk, zegt de beroemde goeroe Deepak Chopra in De verwonding van de ziel, om angst en pijn te helen. Ons ware zelf bevat immers het licht dat door geen duisternis kan worden verdreven, bevat de kern die door geen vijand kan worden verslagen.
Wij kunnen getroffen worden door verlies van dierbaren, door tegenslag in ons leven, door dramatische gebeurtenissen. Maar altijd kunnen wij de verwonding van ons diepste zelf, van onze ziel, herstellen.
Dit boek bevat daarvoor een programma van honderd stappen, dat u in honderd dagen kunt uitvoeren. Met deze overwegingen, inzichten, oefeningen en vragen leidt dit boek u weer omhoog, zodat u vrede kunt hebben met de wereld, met uw leven en met uzelf.
Recensie(s)
De tragedie van 11 september 2001 heeft ook de wereldberoemde arts/auteur diep getroffen. De schok van deze ramp maakte collectieve verontwaardiging en woede wakker. Volgens hem behoeft het lijden in de wereld een spiritueel antwoord. De collectieve 'verwonding van de ziel' weerspiegelt individuele wonden. Chopra beschrijft de verschillende stadia van lijden en biedt oefeningen die soelaas bieden. De grenzen tussen ik en al kunnen oplossen in universeel mededogen. Elk probleem wordt in dit boek op een warme en integere wijze getransformeerd tot een mogelijkheid voor geestelijke oefening en groei. Het eerste deel van het boek beschrijft een spirituele weg tot het oplossen van individuele en collectieve trauma's. Het tweede deel is een programma in honderd stappen voor honderd dagen, dat bestaat uit 'affirmaties', inzichten en instructies. De auteur heeft betere boeken geschreven. De zoon van Chopra beschrijft in het laatste hoofdstuk zijn ervaringen als televisieverslaggever rond 'Ground Zero' en in Afghanistan. Dit geeft het boek een dramatisch einde.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - De verwonding van de ziel   Een programma voor het helen van angst en lijden Chopra, Deepak - De verwonding van de ziel   Een programma voor het helen van angst en lijden Chopra, Deepak - De verwonding van de ziel   Een programma voor het helen van angst en lijden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.