De geachten

Schrijver:
Titel: De geachten
ISBN: 9789060059456
Uitgever:
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 9 exemplaren
Prijs: € 12,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

De 'Brief aan mijn bank' met de beroemde ezelspassage die Gerard Reve in 1963 verstuurde, moet de ontvanger ervan in verwarring gebracht hebben. Dat zal ook het geval zijn geweest bij de 'bankbediende' Kim Van Der Weeen. Tim Foncke schrijft haar namelijk dat hij graag een uitnodiging van haar ontvangt 'om met mijn erectie op en neer te komen schuiven tussen uw enorme borsten'. 'De geachten' is een autobiografisch getinte roman in 47 brieven waarin de Vlaamse schrijver en stand-up komiek (1978) bekenden, onbekenden en instanties bestookt met zijn zielenroerselen. In de brieven wordt het verhaal verteld van een voorbije liefde (Saskia) en een nieuwe liefde (Liselotte) van de afzender, tevens gaat het over diens Werdegang van vakkenvuller in een supermarkt tot komiek. De brieven zijn soms onleuk flauw, vaak is de (zwarte) humor goed gedoseerd. Het amusante debuut bevat een verantwoording en een toelichting op de geadresseerden. Kleine druk.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De geachten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.