Wolfgang Spielhagen - Onze planeet aarde - Het wonder in de kos

Schrijver:
Titel: Onze planeet aarde - Het wonder in de kosmos
Taal: Nederlands
Uitgever: Pro Terra Boeken onder auspiciën van het Wereld Natuur Fonds Zeist
Bijzonderheden: 299p
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Conditie: als nieuw met omslag

Busstra uit Amersfoort

Logo Busstra

Verkoop van tweedehands boeken. Boeken kunnen ook worden afgehaald in Amersfoort. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk worden boeken uiteraard in 1 pakket verzonden en de verzendkosten alleen daarvoor in rekening gebracht. Zie voor de conditie van de boeken de beschrijving en foto’s.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wolfgang Spielhagen - Onze planeet aarde - Het wonder in de kosmos Wolfgang Spielhagen - Onze planeet aarde - Het wonder in de kosmos Wolfgang Spielhagen - Onze planeet aarde - Het wonder in de kosmos Wolfgang Spielhagen - Onze planeet aarde - Het wonder in de kosmos

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Busstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Busstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Busstra een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Busstra vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Busstra kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.