Artusi, P. - De Wetenschap in de Keuken en de Kunst om Goed te

Schrijver:
Titel: De Wetenschap in de Keuken en de Kunst om Goed te Eten
ISBN: 9789072653055
Taal: Nederlands
Uitgever: Scepter Boekprodukties
Bijzonderheden: 3de Druk / 1997 / 495pp / Paperback / In Zeer Goede Staat
Prijs: € 23,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

"Pellegrino Artusi gaf zijn wereldberoemde Italiaanse kookboek La Scienza in cucina e l’arte di mangiar bene in 1891 in eigen beheer uit in een zeer bescheiden oplage. In tien jaar tijd veroverde het boek Italië en verkocht hij meer dan een half miljoen exemplaren. Het werd Italiës beroemdste kookboek, en het is nog steeds in iedere Italiaanse boekhandel te koop. Inmiddels zijn er meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht.
In zijn Scienza beperkt Artusi zich niet tot recepten; hij vertelt over de gewoonten, over de taal en over de mensen die hij ontmoet. Niet zelden laten zijn recepten zich lezen als een compleet kort verhaal. Scherp, geestig, wereldwijs en door de nadruk die hij toen al legde op ‘mager’, ‘matig’ en ‘gezond’, is het boek na ruim een eeuw weer verrassend eigentijds.
Artusi was zelf geen professionele kok. Alle recepten die hij verzamelde probeerde hij thuis uit. De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten is de collectie van een gepassioneerd liefhebber. De klassieke Italiaanse keuken is zonder ‘De Artusi’ eenvoudig ondenkbaar.
De Nederlandse vertaling, die in 1995 bij Scepter Boekproducties in een luxe-editie verscheen, verwekte door zijn schitterende vormgeving en de bijzonder smakelijke vertaling een golf van enthousiasme bij liefhebbers van het goede leven."
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Artusi, P. - De Wetenschap in de Keuken en de Kunst om Goed te Eten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.