Zwigtman, Floortje - Spiegeljongen

Schrijver:
Titel: Spiegeljongen
ISBN: 9789026122927
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Dit boek vormt na 'Schijnbewegingen' (Gouden Uil en Gouden Zoen 2006) en 'Tegenspel'* het sluitstuk van de trilogie 'Een groene bloem', een serie historische jeugdromans. Centrale figuur is de jonge homoseksuele Adrian Mayfield (17, ik-figuur). In dit verhaal is de breuk met zijn geliefde Vincent Farley een feit en is Adrian op zoek naar wraak. Hij beweegt zich aan de zelfkant van de maatschappij, maar kent ook gevierde en welgestelde personen. Onder hen zijn enkele historische figuren, zoals de schrijver Oscar Wilde, tegen wie een sodomieproces loopt. Over zijn eigen seksuele ervaringen vertelt Adrian zonder terughoudendheid, net als over zijn ziekte, gonorroe. De auteur bouwt opnieuw de spanning goed op en weet met haar filmische, gedetailleerde beschrijvingen en soms cynische verteltoon de lezer aan zich te binden. Een waardig besluit van een overtuigend uitgewerkte psychologische serie (jeugd)romans. Voor in het boek staat een resume van het voorafgaande; achterin zijn onder meer een overzicht van protagonisten en een verklarende woordenlijst opgenomen. Voor betere lezers vanaf ca. 14 jaar.

Verder lezen

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwigtman, Floortje - Spiegeljongen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Palletmakelaar.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Palletmakelaar.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Palletmakelaar.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Palletmakelaar.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Palletmakelaar.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.