Kamphuis, Gerrit (Marten Toonder illustratie) - Het nieuwe geuz

Schrijver:
Titel: Het nieuwe geuzenlied
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: kleine verzetsuitgave uit 1944 (als reclamebrochure voor na de oorlog)
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 2,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Marten Toonder verzetsdrukwerk: Het nieuwe geuzenlied 1944

zeldzaam!

Weinig verzamelaars van het werk van Toonder zullen dit item bezitten. Idem voor de militaria / verzetsdrukwerk verzamelaars lijkt mij.

Het nieuwe geuzenlied. Een zeldzaam stukje verzetsdrukwerk. Deze kleine brochure (in december 1944 illegaal uitgegeven door de bezige bij) maakt reclame voor een na de bevrijding uit te geven boekwerkje. Op de voorkant een mooie illustratie van de hand van Marten Toonder (bekend van tom poes en heer bommel)

Deze brochure op klein formaat telt 16 pagina's (incl voor- en achterkant)

bizar dat er tijdens de oorlog al reclame gemaakt werd voor erna....In de brochure wordt ook vermeld dat namen nog niet bekend gemaakt kunnen worden....Maar de uitgeverij wordt wel al vermeld en dat deze in amsterdam zit (dat vind ik ook al bijzonder)....Het meest bijzondere is natuurlijk de cover van de hand van Marten Toonder. De brochure is hoogst waarschijnlijk (maar niet zeker) bij drukkerij d.a.v.i.d. (De algemeene vrije illegale drukkerij) gedrukt (de illegale verzetsdrukkerij waar Marten Toonder ook bij actief was in die periode, dus lijkt me ook logisch dat het daar gedrukt is).

De staat van het item is goed, zie de foto's!
Verder lezen

Ant. Zwaanshals uit Rotterdam

Logo Ant. Zwaanshals

Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten en foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden en medailles, uniform). Kunst en toegepaste kunst. Etc, etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-2619273 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kamphuis, Gerrit (Marten Toonder illustratie) - Het nieuwe geuzenlied Kamphuis, Gerrit (Marten Toonder illustratie) - Het nieuwe geuzenlied Kamphuis, Gerrit (Marten Toonder illustratie) - Het nieuwe geuzenlied

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Zwaanshals

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ant. Zwaanshals
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Zwaanshals een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Zwaanshals vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ant. Zwaanshals kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.