Marten Toonder (Peter Abel), Dam, Johannes van, Duijker, Hubrecht, Stu

Schrijver:
Titel: DUMMY: De keuken van Slot Bommelstein. Samengesteld door Joost
Taal: Nederlands
Uitgever: De bezige Bij, Amsterdam, 1997
Bijzonderheden: AANBIEDING VAN 250,- NU VOOR 100 EURO!
Prijs: € 100,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dummy Marten Toonder De keuken van Slot Bommelstein 1997

Zeer zeldzaam!! komt eigenlijk nooit op de markt!

Geheel blanco dummy (achterkant en binnenwerk). Met afwijkende cover en achterkant van de uiteindelijke handelsuitgave. Voor de uiteindelijke uitgave werd een andere tekening van Toonder voor het omslag gekozen en de achterkant was uiteraard bedrukt (het binnenwerk uiteraard ook). Dit boek is afkomstig van een oud literair agent van de Bezige Bij, Amsterdam. Deze dummy's werden vervaardigd voor de uitgeverij om te bekijken hoe de uiteindelijke uitgave er ongeveer uit zou zien en wat de kosten zouden zijn. Hiermee werd tevens door de vertegenwoordigers bij de boekhandelaren langs gegaan als showmateriaal. Bijzonder item dus!

Hardcover met leeslint.

De keuken van Slot Bommelstein.Samengesteld door Joost. Met medewerking
van Peter Abel, Johannes van Dam, Hubrecht Duijker en Marianne Stuit. [Amsterdam, De Bezige Bij, 1997]. Geïllustreerd karton met leeslint. Ongepagineerd.

Tom Poes, Heer Bommel, Joost

De staat is zeer goed! Zie de foto's voor de staat.
Verder lezen

Ant. Zwaanshals uit Rotterdam

Logo Ant. Zwaanshals

Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten en foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden en medailles, uniform). Kunst en toegepaste kunst. Etc, etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-2619273 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marten Toonder (Peter Abel), Dam, Johannes van, Duijker, Hubrecht, Stuit, Marianne - DUMMY: De keuken van Slot Bommelstein. Samengesteld door Joost Marten Toonder (Peter Abel), Dam, Johannes van, Duijker, Hubrecht, Stuit, Marianne - DUMMY: De keuken van Slot Bommelstein. Samengesteld door Joost Marten Toonder (Peter Abel), Dam, Johannes van, Duijker, Hubrecht, Stuit, Marianne - DUMMY: De keuken van Slot Bommelstein. Samengesteld door Joost Marten Toonder (Peter Abel), Dam, Johannes van, Duijker, Hubrecht, Stuit, Marianne - DUMMY: De keuken van Slot Bommelstein. Samengesteld door Joost

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Zwaanshals

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ant. Zwaanshals
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Zwaanshals een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Zwaanshals vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ant. Zwaanshals kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.