Marten Toonder (lees meer info), Schurer, F. Muziek: Leiker-Kozelka, M

Schrijver:
Titel: Gebed bij de bevrijding
Taal: Nederlands
Uitgever: Drukkerij DAVID, Amsterdam
Bijzonderheden: zeldzame uitgave, 4 zijden groot formaat.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een zeer bijzondere en redelijk onbekende uitgave vanuit het Nederlands Verzet tijdens de bezetting (althans in dit geval mbt de bevrijding!). Ook interessant voor de verzamelaar van het werk van Marten Toonder.

Gebed bij de bevrijding, tekst: F. Schurer, Muziek: Margit Leiker-Kozelka. uitgegeven op 10 mei 1945, Amsterdam, als uitgave van Drukkerij DAVID. Zeldzaam dat dit op groot formaat uitgegeven item nog in zo'n goede staat is. Het papier is immers op het bekende papier dat tijdens de oorlog en de periode erna is gebruikt.

afmeting 39,5 x 30 cm.

uitgegeven dus door Drukkerij DAVID, Amsterdam (ism de Bezige Bij). De illegale verzetsdrukkerij waar Marten Toonder ook bij betrokken was in de oorlogs periode en na de bevrijding. Marten Toonder (bekend van Tom Poes en heer Bommel) huurde een pand (namens de Toonder studio's) dat hij ter beschikking van de illegaliteit stelde (Drukkerij DAVID), daarnaast maakten hij en enkele medewerkers van de Toonder studio's werk voor het Nederlands verzet (via Dick van Veen). Bij Drukkerij DAVID werden onder andere het Parool en Trouw gedrukt toen het elders niet meer kon. Vooral het illegale verzetsblad Metro staat vol met werk van Toonder en medewerkers.

De staat van het item is zeer goed, zie de foto's!
Verder lezen

Ant. Zwaanshals uit Rotterdam

Logo Ant. Zwaanshals

Online tweedehands en antiquarische boekwinkel waar u meer dan alleen boeken zult vinden!
In- en verkoop (ook oude ansichtkaarten en foto's, oude plattegronden, oud reclamedrukwerk, militaire documenten (oorkonden en medailles, uniform). Kunst en toegepaste kunst. Etc, etc, etc.
Moet u een huis vol boeken en vooral oude papierwaren ontruimen, schakel ons dan meteen in! Materiaal dat interessant voor ons is, kopen wij graag in! Bel Kelvin: 06-26192873 of mail naar: info@antiquariaatzwaanshals.nl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marten Toonder (lees meer info), Schurer, F. Muziek: Leiker-Kozelka, Margit - Gebed bij de bevrijding Marten Toonder (lees meer info), Schurer, F. Muziek: Leiker-Kozelka, Margit - Gebed bij de bevrijding Marten Toonder (lees meer info), Schurer, F. Muziek: Leiker-Kozelka, Margit - Gebed bij de bevrijding Marten Toonder (lees meer info), Schurer, F. Muziek: Leiker-Kozelka, Margit - Gebed bij de bevrijding Marten Toonder (lees meer info), Schurer, F. Muziek: Leiker-Kozelka, Margit - Gebed bij de bevrijding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ant. Zwaanshals

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ant. Zwaanshals
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Zwaanshals een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Zwaanshals vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ant. Zwaanshals kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.