Watts, Alan - Verstilde Geest - een introductie tot meditatie

Schrijver:
Titel: Verstilde Geest - een introductie tot meditatie
ISBN: 9789020282474
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2001 / 142pp / Hardcover / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 37,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Alan Watts was vermaard als briljant intellectueel en daarna als een serieus beoefenaar van het boeddhisme en boeddhistische meditatie. In de laatste jaren van zijn leven liet hij zijn bruisend sociaal leven achter zich en trok zich terug in een kleine boshut. Zijn geschriften werden hierdoor rustiger en dieper, maar bleven doortrokken van een speelse humor.
Dit prachtige boekje bevat teksten van verscheidene lezingen die hij tegen het einde van zijn leven heeft gegeven en die zijn opgenomen en bewerkt door zijn zoon Mark Watts. De teksten laten een diepe wijsheid zien, die alleen het gevolg kan zijn van jarenlange meditatie, en zijn woorden getuigen tijdloos van grote visie.
Met wat hij zegt, tilt hij ons boven de woorden uit. Hij brengt je niet alleen tot een begrijpen van meditatie maar laat je die ook werkelijk ervaren.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Watts, Alan - Verstilde Geest - een introductie tot meditatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.