Sullivan, Erin - Venus / planeet met twee gezichten

Schrijver:
Titel: Venus / planeet met twee gezichten
ISBN: 9789074899475
Taal: Nederlands
Uitgever: Symbolon
Bijzonderheden: 1999 / 143pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

De Symboliek van Venus in de horscoop is veel dieper en rijker dan we denken! Venus wordt vaak gezien als planeet van de liefde, maar heeft ook een krachtig scheppende dimensie: de bron van onze scheppingsdrang. De oude Grieken brachten deze kennis tot uitdrukking in de mythologie van Eros en Aphrodite. In relaties en in creatieve uitingen toont Venus (Aphrodite) twee verschillende gezichten, die voortkomen uit twee verschillende mythen: die van de Hemelse Aphrodite - de mentale en onafhankelijke Venus - en die van de z.g. Aphrodite Pandemos - de zinnelijke, aardse en lichamelijke Venus.

Erin neemt ons zwierig vertellend mee naar de oude beelden rond Aphrodite - oude waarheden en archetypen die nog altijd bruikbaar zijn om ons gedrag te verklaren en te begrijpen. In het eerste deel bouwt ze een beeld en een gevoel op van die diepere dimensies van Aphrodite-Venus in de mythologie.
In het tweede deel worden de verschillende inzichten over Venus omgezet in concreet toepasbare duidingsaanwijzingen aan de hand van Venus is aspect met de andere planeten. Een boek dat zowel de beginner als de gevorderde in de astrologie zal inspireren om Venus vanuit een nieuw perspectief te bekijken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sullivan, Erin - Venus / planeet met twee gezichten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.