Vandromme, Joris - Bouwstenen voor je Geluk

Schrijver:
Titel: Bouwstenen voor je Geluk
ISBN: 9789020927863
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: 10de Druk / 1995 / 144pp / Paperback / In Zeer Goede Staat
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

MENSEN WILLEN GRAAG GELUKKIG ZIJN, maar zijn het vaak niet.
Wat is ‘echt geluk’ en hoe verwerf je het? Waarom lukken sommigen in het leven en raken anderen in de knoei? Hoe kun je ondanks problemen en tegenkantingen toch gelukkig zijn?
Op deze en andere vragen probeert Joris Vandromme een antwoord te geven. Vijfentwintig jaar lang begeleidde hij een groot aantal cursisten. Samen met hen leerde hij dat je zelf heel veel kunt doen
om gelukkiger te worden en dat het er ook nooit te laat voor is. Hij ervaarde dat geluk niet in allerlei uitwendigheden ligt en dat niet de situaties of de anderen ons geluk bepalen, maar wel de geweldige invloed van onze positieve, liefdevolle gedachten.
Bouwstenen voor je geluk is met zijn tiende druk een klassieker in het Lannoo-fonds. Het bevat heel wat tips en ideeën om gelukkiger te leven. Het unieke ervan is de evenwichtige benadering van de fundamentele bouwstenen en hun onderlinge inwerking op elkaar.
Hoe kunnen die bouwstenen je helpen? Je wordt positief en optimistisch en geniet bewuster en enthousiaster van het leven. Je groeit uit tot de mens die je wilt zijn, met een groter zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Je werkt creatiever en met vreugde en je bent tevreden over je prestaties. Je gaat beter om met je dierbaren en met anderen door het gebruiken van de enorme kracht van de bevestiging.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vandromme, Joris - Bouwstenen voor je Geluk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.