Starink, Marco - VOLG JE ME? De complete en praktische handleid

Schrijver:
Titel: VOLG JE ME? De complete en praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup - Als Nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: N.N.
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, 203 blz, 3 delen in cassette ca. 22.5x22cm., Als Nieuw!
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Marco Starink. VOLG JE ME? DE COMPLETE EN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR DE EERSTE 16 WEKEN VAN UW PUP, 3 boekjes in cassette 79, 70, 54 blz., rijk geillustreerd met afbeeldingen in kleur, cassette ca. 22,5x22cm., 1e druk, 2007. Een perfect - Als Nieuw - exemplaar van deze interessante, praktische en fraaie uitgave! Kzw4/+

Samenvatting: De complete praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup. Stevige cassette met drie boekjes. Alle informatie om een actieve relatie op te bouwen met een sociaalvaardige hond.
Boekje 1: De soortgerichte socialisatieperiode – de eerste 8 weken van de pup. Waar krijgt men mee te maken wanneer de pup in huis komt?
Boekje 2: De omgevingsgerichte socialisatieperiode. Praktische adviezen voor de 8e tot en met de 11e week.
Boekje 3: Over de rangordeperiode, tussen week 12 en 16. Handige tips om duidelijk te maken wie de baas is.

Recensie: Alles bij deze uitgave getuigt van originaliteit. Dat geldt zowel voor de titel als voor de wijze van uitgeven en de opzet van tekst, foto's en oefeningen. De auteur is een professionele trainer en gedragstherapeut voor honden. In drie zeer kleurrijke, uitstekend verzorgde boekjes, samengebracht in een fraaie, kartonnen omslag, geeft de auteur wijze lessen en raadgevingen voor de eerste 16 weken van een puppyleven. Zijn tekst begint bij de geboorte en sluit af op het moment dat de puberteit begint. De raadgevingen hoe om te gaan met pups gaan vergezeld van oefeningen en tips. De ontwikkelingen van een pup worden op de voet gevolgd, waarbij het uitgangspunt is dat pups positief kunnen en moeten worden gestimuleerd. Vooral de korte en bondige teksten maken deze handleiding tot een van de meest praktische. Door zich te beperken tot die eerste 16 weken heeft de auteur de gelegenheid het onderwerp voldoende uit te diepen en rijk te illustreren met kleurenfoto's. Zo wordt ook aandacht besteed aan de periode die een eigenaar zijdelings meemaakt, namelijk van 0 tot 7 weken. In dat deeltje krijgen eigenaren een grondige voorbereiding op hun nieuwe taak, het opvoeden van een pup tot een sociaal vaardige hond. Teksten en foto's passen uitstekend bij elkaar. Een aanwinst in het genre.

Ria Horter
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Starink, Marco - VOLG JE ME? De complete en praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup - Als Nieuw! Starink, Marco - VOLG JE ME? De complete en praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup - Als Nieuw! Starink, Marco - VOLG JE ME? De complete en praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup - Als Nieuw! Starink, Marco - VOLG JE ME? De complete en praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup - Als Nieuw! Starink, Marco - VOLG JE ME? De complete en praktische handleiding voor de eerste 16 weken van uw pup - Als Nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.