Enki Bilal en P. Christin - De Falangisten van de Zwarte Orde

Schrijver:
Titel: De Falangisten van de Zwarte Orde
ISBN: 9032002945
Uitgever: Dargaud Benelux en Oberon, Harlem
Bijzonderheden: 1979, Eerste druk, Zeer mooie staat!, Gebonden
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

De Falangisten van de Zwarte Orde

De Falangisten van de Zwarte Orde. Een buitengewoon fraai uitgegeven stripverhaal voor volwassenen over een internationale brigade uit de Spaanse burgeroorlog die letterlijk voor het laatst bijeenkomt om de strijd aan te binden met hun tegenstanders van vroeger, nu "de Falangisten van de zwarte orde". Deze laatsten zaaien dood en verderf, maar krijgen uiteindelijk hun verdiende loon van de andere krasse oudjes. Een nogal gewelddadig verhaal dat zo aan het brein van Forsyth of Ludlum ontsproten zou kunnen zijn, ware het niet dat het hier om een met veel oog voor het detail realistisch in beeld gebracht verhaal van Christin gaat. Aanbevolen, ook voor nauwelijks striplezers

Verder lezen

Oudefotoboeken uit Rhenen

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant, Let op: U betaalt per bestelling €3,95, dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde. Dit tarief is voor Nederland!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Enki Bilal en  P. Christin - De Falangisten van de Zwarte Orde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oudefotoboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.