Rudiger Wandelt & Josef Wolters - Handboek Dwerghoenders

Schrijver:
Titel: Handboek Dwerghoenders
ISBN: 9789052103938
Uitgever: Tirion Natuur, Tirion Uitgevers BV, Baarn
Bijzonderheden: 2000, Eerste druk, Als nieuw, 459, Gebonden
Prijs: € 13,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

Handboek Dwerghoenders

Handboek Dwerghoenders. De dwerghoenderrassen van de wereld. Deze uitgave is een ongeevenaard standaardwerk waarin vrijwel alle bekende informatie over alle dwerghoenderrassen ter wereld is vastgelegd en bijna elk ras in kleur is afgebeeld. Rudiger Wandelt, auteur, en Josef Wolters, fotograaf, hebben bij de samenstelling steun gekregen van tientallen specialisten van over de hele wereld. Dit unieke boekwerk is daarom voor iedereen, die wel eens in een onbewaakt ogenblik heeft gedacht aan het aanschaffen van wat krielkippetjes voor de gezelligheid, een ware uitkomst om een goede keus qua ras of qua kleur te kunnen maken.

Verder lezen

Oudefotoboeken uit Rhenen

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant, Let op: U betaalt per bestelling €3,95, dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde. Dit tarief is voor Nederland!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rudiger Wandelt & Josef Wolters - Handboek Dwerghoenders

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oudefotoboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.