Nico de Boer, Han van den Eertwegh, Henk Rusman , Peter Dohmen en vele

Schrijver:
Titel: Sportvissers dromen
ISBN: 9789043905862
Uitgever: Tirion Sport
Bijzonderheden: 2004, Eerste druk, Als nieuw, 153, Gebonden
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

Sportvissers dromen

Sportvissers dromen. De mooiste visverhalen van bekende sportvissers. De mooiste visverhalen van bekende sportvissers Iedere sportvisser droomt van het vangen van een kanjer. Maar het gaat niet alleen om de grootte, het gaat ook om de mooie stekken en de manier waarop de droomvis binnengehaald wordt. Droomvissen is een unieke verzameling visavonturen in woord en beeld. Spannende verhalen, gecombineerd met de mooiste fotografie. Van forelvissen in Rusland tot haaien vangen in Australië, en van zalmvissen in Canada tot de meervallen van Spanje. Maar ook voor Franse karpers, Portugese zeebaarzen, Zweedse snoeken, Deense zeeforellen of Ierse congeralen is er plaats. Voor grote en kleine vissoorten en voor ver weg en dichtbij. Droomvissen is een zeer fraai bewaarboek, een boek dat jaarlijks uitkomt en waar iedere sportvisser reikhalzend naar uitkijkt. Dat je als hartstochtelijk visser meteen verslindt om het daarna keer op keer ter hand te nemen en heerlijk door te bladeren. Dat je toont aan je visite als die niets begrijpen van jouw passie. 

Verder lezen

Oudefotoboeken uit Rhenen

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant, Let op: U betaalt per bestelling €3,95, dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde. Dit tarief is voor Nederland!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nico de Boer, Han van den Eertwegh, Henk Rusman , Peter Dohmen en vele andere - Sportvissers dromen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oudefotoboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oudefotoboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oudefotoboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oudefotoboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oudefotoboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.